S-Phone

Mobilna varnost je vedno znova in vedno večji problem, tako podjetij kot tudi vladnih organizacij. Medtem, ko je mobilna varnost podatkov postala dokaj varna, zaradi množičnosti trga uporabe mobilne e-pošte, je glasovno in SMS sporočanje še vedno dovzetno za prisluškovanje in ostale napade.

TRCom je razvil S:PHONE, torej varen telefon, gre za prvi tovrstni izdelek varne mobilne telefonije, kateri zajema celotno ponudbo in tako vključuje zaščito proti odtujitvi mobilnih terminalov, prisluškovanje glasu in SMS, ter tudi zaščito pred vdorom in krajo osebnih podatkov.

Odobren in uporabljan je na vladni ravni, S:PHONE je del celotne varnostne rešitve, ki zagotavlja varen dostop do podatkov na strežnikih podjetja, vključno z elektronsko pošto, intranet in telefonijo.

Za varnost je odgovoren IT oddelek uporabnika. S: PHONE varne komunikacije so v celoti pod nadzorom, ki ga gosti in upravlja lahko uporabnik sam z lastnim IT oddelkom ali pa ga zagotovi distributer. S:PHONE je bil razvit s strani varnostno komunikacijskih strokovnjakov ERCOM-a, z uporabo lastne Cryptosmart ™ certificirane varnostne rešitve. V IBS Varovanje d.o.o., smo dobili zastopstvo za 13 držav, za trženje tega produkta, dovoljenje pa nam je izdalo Ministrstvo za obrambo Francije, od koder ta izdelek izhaja.

VEČ INFORMACIJI OB KLIKU NA PDF LOGO!

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.