O podjetju

Podjetje IBS Varovanje in storitve d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2003. Naše prednosti so predvsem bogate izkušnje vodstvenega kadra, s področja varovanja oseb, pridobljene v sodelovanju pri varovanjih: zasedanje NATO, predsedovanje Slovenije EU, zasedanje OSCE, varovanje predsednika vlade RS, ministra za NZ, ministra za zdravje, itd.

Navedena varovanja smo vodstveni kader izvajali kot operativci Urada za varnost in zaščito ali kot člani drugih državnih organov. Vodstvo podjetja vse svoje znanje in izkušnje preko internih usposabljanj prenaša na svoje podrejene ter tako gradi profesionalno in strokovno službo.

Naša prednost je tudi povezovanje z referenčnimi varnostnimi podjetji povsod po svetu. Za naše naročnike varnostih storitev, tak pristop predstavlja enostaven najem ene družbe za zasebno varovanje, ki je ob navedeni podpori, podpori referenčnih tujih podjetij, operativna domala povsod po svetu.

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.