Storitve

V času globalizacije, mednarodnih povezav in z vstopom Slovenije v Evropsko Unijo, prinašajo spremenjene gospodarske, politične in socialne razmere, poleg ugodnosti tudi nove potencialne nevarnosti za družbo, posameznika ter podjetja. Učinkovito varovanje oseb postaja vse bolj zahtevna in pogosta naloga, ki jo je mogoče, ob naštetih dejavnikih, zaupati le profesionalnim podjetjem in strokovno usposobljenem kadru.

Kratica v imenu našega podjetja IBS oziroma "INTERNATIONAL BODYGUARD SERVICE" pove, da gre za  podjetje specializirano za področje varovanja oseb in hkrati za podjetje, ki se za dosego varnosti in zadovoljnosti svojih strank, povezuje z referenčnimi podjetji povsod po svetu.

Zavedamo se, da je praktično nemogoče biti najboljši v vseh segmentih zasebnega varovanja, zato smo se več kot 100 odstotno posvetili varovanju oseb, varnostnemu načrtovanju in še nekaterim segmentom zasebnega varovanja.

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.