Varovanje poslovnih srečanj

Živimo v času, v katerem običajno poslovno srečanje, praznovanje poslovnega uspeha ali pa čisto zasebno zabavo, okolje s pomočjo medijev, lahko prikaže napačno. "VIP" oziroma medijsko zanimivim osebam, zaradi želje po tovrstnih informacijah, grozijo številni dejavniki, za katere ni nujno, da neposredno ogrožajo varnost take osebe, temveč lahko vplivajo na njihov osebni ugled, ugled podjetja, ki ga le ta vodi, oziroma poslovanju na splošno. Tovrstno nevarnost za VIP osebe, predstavljajo predvsem novinarji, fotografi (mediji - splošno) oziroma posamezniki, pred katerimi je potrebno VIP osebam sprejeti določene varnostne ukrepe zaradi zaščite poslovnih in osebnih interesov, oziroma za zagotovitev poslovnih in osebnih potreb.

Nikakor ne smemo pozabiti tudi na organizacije, ki profesionalno in proti plačilu zbirajo poslovne in druge informacije o VIP osebah, njihovem poslovanju in namerah, za konkurenčna podjetja, nemalokrat tudi z namenom diskreditacije posameznika. Poslovna srečanja morate tako, zaradi Vaših interesov, varovati pred zunanjo javnostjo. Zavedamo se, da se pogosto srečujete s problemom, kje organizirati srečanje poslovne ali zasebne narave, da bi pri tem ohranili anonimnost in diskretnost. Lahko gre za običajen kratek sestanek, poslovno kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne, raznih obletnic, poslovnih uspehov, za srečanja ob večjih praznikih, poroke itd. Največji problem pri taki organizaciji Vam predstavlja izbira lokacije ter prevozi udeležencev na srečanje in nazaj. V primeru zagotovitve teh pogojev, se lahko primerno sprostite, brez bojazni, da Vas bo na takem dogodku nekdo, za katerega tega ne želite, opazil, vas fotografiral in v nadaljevanju posnetke celo objavil. Problem, ki pa ni prav majhen, Vam ob povratku pogosto predstavlja tudi prevoz.

V skladu z aktualno zakonodajo, imajo status varovane osebe le najvišji predstavniki države. Tem varovanim osebam je tovrstni varnostni paket, ki izključuje zgoraj navedene »neprijetnosti«, že zagotovljen, medtem ko za osebe v zasebnem sektorju skrbimo zasebne varnostne družbe.

Zaposleni v našem podjetju, skupaj z zunanjimi sodelavci, imamo bogate izkušnje pri varovanju varovanih oseb in objektov. Večino teh izkušenj smo si pridobili z sodelovanjem pri načrtovanju, vodenju in izvajanju varovanj domačih in tujih varovanih oseb z najvišjo stopnjo tveganja, katere smo si posamezniki v podjetju pridobili med opravljanjem dela  v Uradu za varnost in zaščito, Generalne policijske uprave in katere si podjetje kot celota pridobiva v sodelovanju izvajanj varovanj najvišje stopnje po vsem svetu.

Nemalo družb in posameznikov se je že obrnilo na nas s poizvedbo po tovrstnih uslugah, zaradi česar smo se odločili to storitev ponuditi, kot samostojno v okviru del, ki jih izvajamo. Zavedamo se odgovornosti pri zagotavljanju anonimnosti in diskretnosti tovrstnih srečanj. Prepričani smo, da smo z svojimi izkušnjami v slovenskem prostoru, zagotovo med prvimi, ki Vam lahko takšne usluge nudimo na najvišjem možnem profesionalnem nivoju. Zagotavljamo Vam namreč ravno tisto in na takšnem nivoju, kot  si  pogosto želite.  

Organizacija in varovanje poslovnih ali družabnih srečanj VIP oseb,  lahko vključuje naslednje ukrepe:
- prevoz z našimi/vašimi vozili do izbrane lokacije in nazaj
- proti-prisluškovalni pregled objekta v katerem se bodo aktivnosti izvajale,
- prikrit prevoz z našimi/vašimi vozili do izbrane tajne lokacije in nazaj,
- prikrito fizično-tehnično varovanje objekta ali osebe,
- izbira ustreznega objekta, lokala..,
- operativno-preventivno  delovanje,
- organizacija celotnega družabnega srečanja (v sodelovanju z zunanjimi izvajalci)

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.