Prevozi vrednostnih pošiljk

Najpomembnejšo vlogo v procesu transporta denarja in drugih vrednostnih pošiljk odigrajo dobro varnostno vozilo, ki je opremljeno s sodobnimi varnostnimi elementi, kvalitetno varnostno opremo ter kader, ki je sposoben in izurjen za varovanje vozila in tovora.

Prevoz in prenos gotovine iz banke v banko oziroma iz trezorja v trezor je potrebno zaupati varnostni službi z licenco za prevoz in varovanje gotovine ter drugih vrednostnih pošiljk. Dejavnost prevoza denarja in drugih vrednostnih pošiljk je v današnjem času nevarno opravilo, zato je potrebno kadre in opremo skrbno izbrati na najvišjem moinem varnostnem nivoju. Čas, v katerem živimo, nas nenehno opozarja, da moramo biti na področju prevoza in prenosa gotovine pazljivi, izurjeni in imeti primerna sredstva za varovanje, da lahko v primeru ropa varujemo svoja življenja in gotovino, ki nam je bila zaupana pri prevozu in prenosu.

V Sloveniji ima licenco za prevoz denarja ter drugih vrednostnih pošiljk veliko varnostnih služb, zato se morajo naročniki prevozov sami odločati, katero izmed njih bodo izbrali za svoje prevoze in prenose gotovine. ključni dejavnik je profesionalna organizacija varnostne službe, ki vključuje organiziranost, opremljenost in zunanji zgled. Zunanji videz sestavlja urejeno in opremljeno varnostno osebje, ki upravlja vozila za prevoz gotovine in dragocenosti, sodobna oprema vozil za varovanje pred napadi in vlomi ter strokovna izvedba vseh varnostnih opravil (dipl. nal. Riboli.M).

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.