Defence and Restraint Tactics
Defence and Restraint Tactics

Nauk vseh borilnih veščin in vojnih strategij je izogibanje nevarnostim in v nadaljevanju, ko je konflikt neizogiben, učinkovita samoobramba. Slednje velja tudi za šolo Ryoi Shinto Ryu, šolo tradicionalnega Jujutsa, ki jo gojimo pri nas. Vztrajnost, preživetje, trdo delo in nadvlade vsega kar ogroža posameznika, so pojmi, ki so na poti posameznika skozi našo šolo nekaj vsakdanjega. Vztrajno treniranje katerekoli borilne veščine nam prinaša samozavest, ki je poleg znanja in taktike bojevanja, še kako pomembna za pozitiven izhod iz neželene situacije. Ves trud je na koncu poplačan. V kolikor domnevamo, da veščine ne boste nikoli primorani uporabiti za kaj drugega kot za doseganje ugodne psihofizične kondicije, toliko bolje. Tudi zdrav način življenja, ki ga pot skozi našo šolo prinaša, je renta, ki jo ne smemo zanemariti. Več na www.Sakura Ryu AikiJutsu.si.

V nadaljevanju si lahko ogledate teme, ki so slušateljem predstavljene v okviru "praktičnega postopka" in gradivo ene izmed tem.

  • Razvoj borilnih veščin
  • Ukrepi varnostnika in zakonska podlaga
  • Praktični postopek splošno
  • Osnove taktike bojevanja na kratki razdalji
  • Osnovne tehnike golorokega bojevanja
  • Poškodbe pri borilnih športih in nujna medicinska pomoč

Trenuno ne načrtujemo nobenega usposabljanja

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.