Potapljaški tečaji
Diving

Vse več je varovanih oseb, ki majo v svoji lasti takšna ali drugačna plovila oziroma so njihove aktivnosti vezane tudi na morje (vodo). Iz tega razloga, se je v zadnjem času pojavila potreba in tudi želja naročnikov varovanj, da ima varnostno osebje, ki jih varuje, poleg vsega ostalega znanja, še znanje potapljaških veščin. Zato v okviru našega "Vadbenega centra" izvajamo tako začetne kot tudi nadaljevalne potapljaške tečaje ter potapljaške specialnosti. Tečaje izvajamo po standardih priznanih šol potapljanja PSS in CMAS, seveda z dodatnim povdarkom na stroko varovanja oseb.

Glavni cilj pri izvajanju tečajev potapljanja je najprej usposobiti tečajnike za varno potapljanje, v nadaljevanju pa tudi za izvajanje nalog varovanja, nudenja prve pomoči in reševanja iz vode. Da pa lahko ta cilj dosežemo, je potrebno zagotoviti dovolj veliko število ur tečaja, primerno potapljaško opremo, majhne skupine tečajnikov, izkušene inštruktorje in primerno okolje za izvedbo praktičnega dela potapljaškega tečaja (bazen in morje).

PotapljaškPSS e tečaje izvajamo v majhnih skupinah. Poleg trajanja tečaja potapljanja, ki mora biti dovolj dolg, da lahko tečajnik vso pridobljeno znanje dovolj utrdi, je pomembna tudi velikost skupine. Tečajniki, ki bodo potapljaški tečaj delali v manjših skupinah, bodo imeli več ponovitev vaj, svoje znanje bodo bolj utrdili, poleg tega pa bodo imeli inštruktor potapljanja in njegovi asistenti dovolj časa, da se bodo posvetili vsakemu tečajniku posebej. Pri nas izvajamo začetne tečaje z največ 4-6 tečajnikov na posameznega inštruktorja naenkrat. Naj povdarimo, da so tečaji nekoliko bolj "vojaško" naravnani, kot to pritiče telesnim stražarjem oziroma Close Protection operaterjem.

Trenuno ne načrtujemo nobenega usposabljanja

++++7 ++++5 ++++4 PEARSON CO ESS
Piškotki nam omogočajo zagotavljanje boljših spletnih storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z našo uporabo piškotkov.